I love handmade

Γειά σας! Ελπίζω να περάσετε καλά στο blog μου με τις χειροποίητες δημιουργίες μου και να …ονειρευτείτε λίγο κοιτάζοντάς τις! Νέα σχέδια κάνουν την εμφάνισή τους κάθε εβδομάδα, όμως να θυμάστε να κοιτάτε και το «παλαιότερες αναρτήσεις” ή "δημοφιλείς αναρτήσεις"! Μπορείτε επίσης, ν΄αφήσετε τα σχόλια σας. Αν θέλετε κάποια πληροφορία, το e-mail μου είναι: maria19frag@gmail.com Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!

This is my blog, I hope you enjoy looking at my handmade creations – and, why not? Let yourself dream for a while! New designs appear every single week (…but, remember! look also at the "older Posts" or "Popular posts"!) You can leave a comment for me! For informations, this is my e-mail: maria19frag@gmail.com Thanks for visiting my blog! Hope to see you again.

Maria Frag

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ι'm looking for my...keys!!! Oh, yes! I love handmade!

Χειροποίητο μπρελόκ με ημιπολύτιμο λίθο Aζουρίτη
σε μωβ κορδονάκι με διακοσμητική καρδούλα (Κ ΑΖ 009)

ΑΖΟΥΡΙΤΗΣ
Ο ΑΖΟΥΡΙΤΗΣ λέγεται ότι ενεργοποιεί τις ψυχικές ικανότητες.
Μπορεί να ενισχύσει την προφητεία και τη μαντική. Είναι ένας λίθος που γεφυρώνει το υποσυνείδητο με το συνειδητό. Παροτρύνει την ψυχή προς τη φώτιση, καθαρίζει το στρες, την ανησυχία και τη θλίψη, ενεργοποιεί τη μνήμη, διευρύνει το νου. Απελευθερώνει παλιά μπλοκαρίσματα στην επικοινωνία & ενεργοποιεί τη μνήμη.
Καθαρίζει και ενεργοποιεί το τρίτο μάτι και εναρμονίζεται με την πνευματική καθοδήγηση.
Λέγεται και  “λίθος του ουρανού”.
Στην κρυσταλοθεραπεία θεραπεύει τα προβλήματα του λαιμού,
των αρθρώσεων, της αρθρίτιδας, θεραπεύει τα νεφρά, τη χολή,
τα προβλήματα του συκωτιού, τη σπλήνα, τα οστά.
Χειροποίητο μπρελόκ με ημιπολύτιμους λίθους χαολίτη (βαμμένου τυρκουάζ)
σε μωβ κορδονάκι με διακοσμητικά στοιχεία και Swarovski (Κ HA SW 004)


ΧΑΟΛΙΤΗΣ
Ο Χαολίτης θεωρείται μια ηρεμιστική πέτρα που πολλοί χρησιμοποιούν για να τους βοηθήσει να αποβάλλουν το στρες. Επίσης χρησιμοποιείται συχνά κατά της αϋπνίας, μιας και ηρεμεί το νου και βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση. Είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που αντιπροσωπεύει την υπομονή και βοηθά στην επίλυση των διαφορών με τους γύρω μας. Λέγεται ότι απορροφά το θυμό και μας κάνει λιγότερο επικριτικούς. Είναι μια καλλιτεχνική πέτρα που μας εμπνέει διεγείροντας την φαντασία και την δημιουργικότητα. Βοηθά στην παρατήρηση, φέρνει υπομονή και διακριτικότητα, βοηθά τη μνήμη και τη γνώση, απορροφά το θυμό, ηρεμεί και απομακρύνει το στρες. Ηρεμεί τα νεύρα και γαληνεύει το μυαλό. Βοηθά να αντιμετωπίσουμε μια εγωιστική συμπεριφορά.
Είναι ένας λίθος ευεργετικός για το αναπνευστικό σύστημα.
Ζώδια: Δίδυμοι, Λέων, Παρθένος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός.
Χειροποίητο μπρελόκ με ημιπολύτιμους λίθους χαολίτη (μπορείς να δεις τα χαρακτηριστικά του Χαολίτη, λίγο πιο πάνω, στην προηγούμενη φωτογραφία)
σε μωβ κορδονάκι με διακοσμητικά στοιχεία (Κ HA 003)

1 σχόλιο:

  1. Μαράκι καλώς σε βρήκα,υπέροχες οι δημιουργίες έχεις πολύ φαντασία και ταλέντο!!!Μπράβο!!!Καλή σου μέρα φιλιά.

    Υ.Γ Δεν βλέπω τους αναγνώστες για να γραφτώ θα ξανάρθω αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή